Portfolio - Werk in opdracht
Copyright © 2016 and All Rights Reserved by Ingrid Los-Zentveld
Regelmatig maak ik in opdracht een schilderij en/of collage voor particulieren en bedrijven. Schilderijen maak ik op canvas of linnen in het  gewenste formaat. U kunt daarbij ook aangeven of u een voorkeur heeft voor olieverf of acryl. Uiteraard gaat alles in overleg en ik kan u daarbij informeren over alle mogelijkheden. Collages worden vervaardigd volgens uw wensen en aan de hand van een bepaald thema, kleur of ontwerp en kunnen in alle gewenste afmetingen gemaakt worden. Collages worden ingelijst geleverd. Bij de collages bestaat tevens de mogelijkheid om deze te laten gieten in Plexiglas. Dit is eveneens mogelijk bij alle bestaande collages zoals deze op de site vermeld staan. Hierbij wordt van de originele collage door een professioneel fotolaboratorium een foto van het werk gemaakt, ontwikkeld en afgedrukt. Deze afdruk wordt vervolgens gegoten in Plexiglas. Bij de afmetingen is tevens maatwerk mogelijk, rekening houdend met de exacte verhoudingen van de collage, van 20 x 20 cm tot 125 x 300 cm. Dit alles geschiedt met zeer hoogwaardige materialen en de collage wordt voorzien van een stevig ophangsysteem. De prijs van de collage is mede afhankelijk van afmeting en afwerking (in lijst of plexiglas) en wordt tevoren met u overlegd. Indien u informatie wenst over de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Ik zal dan aan de hand van uw wensen vrijblijvend een prijsopgave voor u maken.
WERK  in OPDRACHT
Portfolio - Werk in opdracht
Copyright © 2016 and All Rights Reserved by                       Ingrid Los-Zentveld
WERK  in OPDRACHT
Collages worden vervaardigd volgens uw wensen en aan de hand van een bepaald thema, kleur of ontwerp en kunnen in alle gewenste afmetingen gemaakt worden. Collages worden ingelijst geleverd. Bij de collages bestaat tevens de mogelijkheid om deze te laten gieten in Plexiglas. Dit is eveneens mogelijk bij alle bestaande collages zoals deze op de site vermeld staan. Hierbij wordt van de originele collage door een professioneel fotolaboratorium een foto van het werk gemaakt, ontwikkeld en afgedrukt. Deze afdruk wordt vervolgens gegoten in Plexiglas. Bij de afmetingen is tevens maatwerk mogelijk, rekening houdend met de exacte verhoudingen van de collage, van 20 x 20 cm tot 125 x 300 cm. Dit alles geschiedt met zeer hoogwaardige materialen en de collage wordt voorzien van een stevig ophangsysteem. De prijs van de collage is mede afhankelijk van afmeting en afwerking (in lijst of plexiglas) en wordt tevoren met u overlegd. Indien u informatie wenst over de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Ik zal dan aan de hand van uw wensen vrijblijvend een prijsopgave voor u maken.
Regelmatig maak ik in opdracht een schilderij en/of collage voor particulieren en bedrijven. Schilderijen maak ik op canvas of linnen in het  gewenste formaat.
U kunt daarbij ook aangeven of u een voorkeur heeft voor olieverf of acryl. Uiteraard gaat alles in overleg en ik kan u daarbij informeren over alle mogelijkheden.